Endo Protokolü: Tek Sertifikalı Veri Doğrulama Ekosistemi

Günümüzde, internette patlayan birçok ICO var. İnsanlar yanlış projeye yatırım yapmaya eğilimlidir, sonuç olarak, para kaybederler. Dolandırıcılık projesi olayıyla karşılaşan yatırımcılar artık ICO'ya inanmayacaklar. Bir blockchain projesine de yatırım yapmaktan korkacaklar. Ancak, bugün en meşru ICO'yu azaltabilir ve bulabiliriz çünkü bugüne kadar yapılmış en yeni ve en havalı ICO'yu sunarım. ENDO ProtokolüTanıtımı  !

Endo Protokolü Nedir?

Endo protokolü, sahte olanları yasal olanlardan kaldırmanızı sağlar. Niye ya? Bu endo protokolü, işten diğer kullanıcı uygulamalarına veri doğrulamak için bir ekosistem oluşturmak amacıyla yapılmıştır. Endo Protokol, dolandırıcılık için savaşmak için ekosistemlerinde blok zinciri teknolojisini kullanır. Böylece kullanıcılarına şeffaflık ve güven kazandırıyor. Sadece bu değil, endo protokolünün veri doğrulama hizmetleri tamamen merkezi olmayan bir şekilde oluşturulmuştur. Anlamı, veriler daha güvenli ve daha güvenli bir ortamda sonuçlanan dağıtılmış sunucularda saklanır.

Endo Protokolünün çözmek istediği sorunlar neler?

Hepimiz veri yönetiminde çok fazla sorun olduğu gerçeğini biliyoruz. Bu yüzden problemlerden kurtulmak için endo protokolünün sorumlu olması gerekecek. İşte onlar
  1. Veri Yanlışlığı Bu sorun, sahtekârlığa yol açıyor, daha fazla sahte veri, belgelerin doğrulanması için daha fazla çalışma yapılması gerektiği anlamına geliyor (bankalar, krediler vb. İçin geçerlidir)
  2. Pahalı Depolama Bir sunucuda çok büyük miktarda verinin bulunması iyi bir fikir değildir. Bu, büyük miktarda veri varsa, depolama için tahsis etmek için çok sayıda sunucu satın almamız gerektiği anlamına gelir, bu da şirket giderlerini artıracaktır.
  3. Merkezileştirilmiş Veri Doğrulamaİşletmeler veya kurumlar verileri manipüle etmenin etkisine sahiptir. Böylece, her bir doğrulamanın sonuçları kurcalanabilir veya tek taraflı olabilir.
  4. Entegrasyonlar Blockchain'de bulunmayan bir sisteminiz varsa, veri ihlali yapma veya olayı hacking etme şansınız çok yüksek.

Endo Protokol Ekosistemi

Endo protokolü ekosistemi 5 katmandan oluşur, bu ekosistemin mimarisi merkezi olmayan bir şekilde temel alır.
  1. Blockchain + Depoları
  2. Protokol
  3. platform
  4. Uygulamalar
  5. API

Endo Blockchain Protokolü Neden Seçilmeli?

Endo Protokolü saniyede 650000 işlem hızına sahiptir. Ethereum blok zincirinin hızını aştı. Bu mevcut durumda işlemin hızı önemlidir çünkü doğrulanacak pek çok bilgi vardır. Bu doğrulanmış veri şimdi yüksek seviyede şifreleme sağlayan endo blok zincirinde saklanacaktır. Bu özelliğin hackerları hafifleteceği ve bir çeşit siber saldırılar gerçekleştireceği söyleniyor. Bunun yanı sıra, tüm bilgileriniz, kimliğinizin güvenli ve sağlam olacağına dair size güvence veren endo blockchain protokolünde özel olarak saklanacaktır. Veri kaybolmasını ortadan kaldırmak için veriler farklı blok zincirine de gönderilecektir.
İşte proje hakkında kısa bir inceleme

Sonuç
Her ICO'da, kendi araştırmalarınızı yapmanın, projeler tarafından dolandırılmamak için en iyi seçenek olduğunu daima hatırlamalıyız. Şu anda, ICO'nun meşru olduğunu ancak Endo Protokolü ile hangi ICO'nun Doğrulanmış ve Güvenilir olduğunu ayırt etmenin çok zor olduğunu söyleyebiliriz.
#  Token Satışına bugün katılın

Author : beberexha
Profil bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2347730
Eth : 0xB08bAa5566B26dfF3573C091868AA910ce965467

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.